Byens hyggeligste café

5,0 rating
25. februar 2020

Altid god service og lækker mad

Rasmus bonde Kristensen

Perfekt pasta

5,0 rating
15. januar 2020

Jeg bestiller altid pasta hos Valencia. Den skuffer aldrig og serveres altid perfekt tilberedt med et stort, venligt smil.
Jeg anbefaler varmt deres pastaretter, til alle jeg kender.

Karoline T.

Perfekt pasta

5,0 rating
15. januar 2020

Jeg bestiller altid pastaretter hos Valencia,da det aldrig slår fejl og altid serberes lækkert tilberedt og med et stort og venligt smil. Jeg anbefaler det varmt, til alle jeg kender.

Karoline t.

Altid smilende personale

5,0 rating
15. januar 2020

Super personale, lækker mad, hyggelig atmosfære.
Et sted perfekt til date night 😘

Kasper Dawall

Mit yndlings sted

5,0 rating
12. januar 2020

Super personale, virkelig lækker mad, og så er det bare stedet hvor alle gamle ansigter samles:)
Valencia er bare Sorøs bedste restaurant!

Amélie C B

Valencia

5,0 rating
12. januar 2020

Sorøs hyggeligste restaurant. Godt hyggested for soranernes folk og akademister:)

Isabelle Madeline Binet

Lækkerhedsmad

5,0 rating
6. januar 2020

Kan kun varmt anbefale dette sted. Fantastisk mad og super sødt personale.

Magnus Jacobsen

Mange lære valgmuligheder

5,0 rating
5. januar 2020

Uanset hvad man lige har lysttil, så har Valencia noget at byde på! Lækre pizzaer med sprød bund, pastaretter med masser af smag, eller dejlige bøffer. Speciel oplevelse får man ved at vælge en af de retter som flamberes ved bordet. Mmmmmm…!

Aleksandar Milojevic

Min yndlingsrestaurant

5,0 rating
5. januar 2020

Jeg har rejst meget og er flyttet til Danmark og Valencia er min favorit restaurant allerede for 10 år. Lækker mad, god vin, fin atmosfære og super service. Favorit ret #100 med ekstra pepperfrugt, hvidløg, chili og Parma skinke

Monique Van Staalduinen

Penne djævelsk

5,0 rating
4. januar 2020

God mad og god service

Freja kadziola

Nr. 100 med bacon, skinke og pepperoni

5,0 rating
3. januar 2020

Lækker stor pizza med massere af fyld og kan klart anbefales med hvidløg og chili på.

Marianne

God mad

4,0 rating
23. december 2019

Maden er perfekt, lavet som jeg havde forventet😁✌️

Mikkel Buch kjøller christensen

Hummes med oksekød og djævelsk pastaret

5,0 rating
19. december 2019

Lækkert mad til gode priser😊👍

Victor

Lasagne, humus

5,0 rating
19. december 2019

Humusen var rigtig god! Helt klart værd at prøve. Det samme gælder for lasagnen, der smagte som mama Italia villa have lavet den.

Emilie Bastholm

Sorøs perle

5,0 rating
19. december 2019

Sorøs bedste restaurant, der ligger centralt i Sorø. De laver Sorøs mest spændende og avancerede specialiteter, samt dejlig kolde læskedrikke.

Sofus Sommer Grønland

Den bedste restaurant på Sjælland

5,0 rating
19. december 2019

En restaurant der byder en velkommen allerede ved første besøg. Maden er i top, og de behandler kunderne som venner af familien. Derudover sørger de får mad i top kvalitet, som stadig er budgetvenligt.

Louise

Absolut top restaurant

5,0 rating
19. december 2019

Dette er det bedste sted at spise i Sorø, hvis man øsnker god mad og service. Man bliver altid taget godt imod, og betjeningen er i top. Det er altid en fornøjelse at besøge Valencia, og man går aldrig hjem skuffet. Der er så hyggeligt, og plads til alle.

Wøjcik

Det bedste mad der kan fås på sjælland

5,0 rating
19. december 2019

Valencia er et skønt hyggeligt sted, hvor man altid kan regne med lækker mad og god service. Specielt Valencias pizzaer er rigtig gode og generelt er maden meget prisvenlig. Kan klart anbefales!!

Emilie

Elsker valle <33

5,0 rating
19. december 2019

Halløj. Mine oplevelser på valle er altid fantastiske. God mad, dejligt personale og god service. Jeg vil anbefale valle til alle i Sorø og komme tilbage til hver en tid.
– Yndlings kunden, Sille K <3

Sille Katic

Super

5,0 rating
19. december 2019

Helt fint

Christian

God betjening

4,0 rating
19. december 2019

Fin pizza

Heidi

Verdensklasse !!!!!

5,0 rating
9. december 2019

“Det er en verdensklasse service “
Vi har fået en super service alle de gange vi har besøgt denne lille perle i Sorø og maden er i superligaen 😀🥩

Anders Lysen

Byens Bedste Betjening

5,0 rating
9. december 2019

Altid en fornøjelse at komme her, hvor der er plads til alle. Maden er lækker, betjeningen er i top og det gode humør smitter – min varmeste anbefaling skal de ha’ 🙂

Linda

Konge flamberet steak

5,0 rating
9. december 2019

Vi fik de lækreste flamberede steaks serveret med masser af humør – dejlig oplevelse

Rikke

Kanon!

5,0 rating
9. december 2019

Super lækker mad, god vin og en dejlig service! – Ikke sidste gang jeg spiser her.

Mathias Lynghamar

Fin tomatsuppe med smag og volumen

4,0 rating
9. december 2019

Overraskende god suppe som smagte af meget og med lækkert brød til. God oplevelse

Pia fra Næstved

Altid hyggeligt

5,0 rating
9. december 2019

Altid god betjening og hyggelig stemning

Sara

God mad

5,0 rating
9. december 2019

Altid hyggeligt og god mad

Helena

Kulinarisk oplevelse

5,0 rating
9. december 2019

Faktisk selskab og dejlig mad. Det er et sted der er værd at komme.

Jonas Fich

Fantastisk Mad

5,0 rating
9. december 2019

Det var super lækker mad, spiser her tit, grundet den lækre mad og fantastisk personale

Daniel Hansen

God mad og god betjening

5,0 rating
9. december 2019

Maden er fantastisk og betjeningen er framragende

Christian

Fantastisk Betjening!

5,0 rating
9. december 2019

Det var rigtig god mad

Magnus
Logo-C1

Kontakt Os

Storgade 6A, 4180 Sorø

+45 31 88 98 89
valencia@valencia.dk

Åbningstider

Man – Lør: 11:00 – 22:00
Søndag: 12:00 – 22:00

Køkkenet lukker: 21:30
Pizza: 22:00