Pastaretter

Klassisk Italiensk hverdagsretter, hvor den friske og fyldige pasta indgår som det bærende element i form af spaghetti, brede båndspaghetti, små penne, formede rør eller som lasagne plader.

    1. Spaghetti Bolognese
          Spaghetti Bolognese er en traditionel Italiensk pastaret fra Bologna, og herhjemme er den nok bedst kendt som spaghetti med kødsauce og bechamelsauce.
      Kr. 81,-
      1. Spaghetti Carbonara
          Som navnet antyder: Kul. Nogle mener at denne ret først blev lavet til de Italienske minearbejder, som kunne få et solidt måltid. Carbonara er en pastaret lavet på fløde, æg og bacon.
        Kr. 88,-
      1. Spaghetti marinara
            Marinara er en amerikansk / Italiensk betegnelse for en simpel tomatsauce,
          med alt godt fra havet beskriver Spaghetti Marinara. Vi har valgt at krydre denne ret med en smule hvidløg.
        Kr. 96,-
      1. Lasagne
          Den traditionelle lasagne med kødsauce, ost og bechamelsauce.
        Kr. 81,-
      1. Pappardelle m/ laks og Kaviar
          Pappardelle er en pasta der er yderst populær i Rom. Det er en flad og tyk nudel lavet af æg og mel. Med laks, kaviar og tomatsauce.
        Kr. 99,-
      1. Tortellini Ovnbagt
          Tortellini er en ringformet pasta med forskellige slags fyld, dette kan både være grønsags eller kødfyld. Vi har valgt at bruge en tortellini med kødfyld, vi ovnbager den med skinke, champignons, ærter, kødsauce, ost og fløde.
        Kr. 88,-
      1. Tortellini Buffalo
          Tortellini er en ringformet pasta med forskellige slags fyld, dette kan både være grønsags eller kødfyld. Vi har valgt at bruge en tortellini med kødfyld, her serveres den med en cremet sauce, løg, bacon, ærter, champignons, tomat –og fløde.
        Kr. 91,-
      1. Pappardelle Valencia (Vores specialitet)
          Pappardelle er en pasta der er yderst populær i Rom. Det er en flad og tyk nudel lavet af æg og mel. Vores specialitet; Båndspaghetti med løg, bacon, ærter, champignons, paprika, kødsauce og fløde. Flamberes ved bordet – Min. 2 personer (pris pr. person)
        Kr. 111,-
      1. Penne m/ Gorgonzola
          Gorgonzola er nok en af de mest kendte Italienske oste, og lige netop denne ost velegner sig til alt form for pasta. Penne med bacon, champignons og gorgonzolasauce.
        Kr. 99,-
      1. Penne ”Djævelsk”
          I Italien er Penne fremstillet i to varianter; Penne Lisce er den glatte Penne, Penne Rigate er den furede Penne. Vi har valgt Penne Rigate, som vi servere med kødstrimler, Chili, basilikum og tomat.
        Kr. 98,-
      1. Penne m/ kylling
          Penne er en nem pasta og kan anvendes på mange forskellige måder pga. dens praktiske design, det hule centre gør det muligt at holde saucen. Denne Penne serveres med kyllingestrimler, stegt bacon, fløde –og karrysauce.
        Kr. 104,-
      1. Pasta Sorana I
          Spaghetti med tomat, oksekødsstrimler, squash, selleri, løg og parmesanost.
        Kr. 103,-
      1. Pasta Sorana II
          Spaghetti med hakket oksekød, løg, gulerod, esdragon, tomat og parmesanost.
        Kr. 103,-