Forretter

Forretter der kan stå som et let måltid for sig selv,som skærper appetitten og stimulerer smagsløgene.

Serveres med hjemmelavet brød og smør.

  1. Cappaccio af Oksefilet
      Hjemmelavet Carpaccio er en suveræn forret. Tynde skiver af oksefilet, marineret i olivenolie og citronlage med champignon og parmesanost.
    Kr. 79,
  1. Rejecosktail
      En klassiker som egentlig ikke er så dårlig, hvis man sørger for at give den, den rigtige smag.
    Kr. 75,-
  1. Rejer i Hvidløg
      Med en sauce af frisk tomat – En af de mest populære spanske tapas retter.
    Kr. 75,-
  1. Tapas-Mix
      Rejer marineret i pesto, tzatziki, friturestegte kæmperejer og ovnbagt brød med ost.
    Kr. 75,-
  1. Kebhe´
      Fristurestegt hakkekød, med fyld af stegte hakkekød, bulgur og nødder – serveres med yogurt.
    Kr. 75,-
  1. Tortellini m/ Gorgonzola
      Den berømte Italienske skimmelost, Gorgonzola er med til at gøre denne ret utrolig lækker.Tortellini med fyld af kød. Serveres med parmaskinke og gorgonzolasauce og Cognac. Flamberes ved bordet Min. 2 personer (pris pr. person)
    Kr. 99,-
  1. Stjerneskud
      Stegt og kogt rødspættefilet på ristet toast, Garneret med rejer, citron, salat og dressing.
    Kr. 89-
  1. Kæmperejer
      Kæmperejer er en traditionel Japansk ingrediens. De panerede kæmperejer frituresteges i kort tid, så den får en dejlig sprød overflade og serveres med salat og tzatziki.
    Kr. 75,
  1. Falaffel
      Hjemmelavet falaffel, med tahini dressing.
    Kr. 75,-
  1. Asparges m/ parmaskinke
      Parmaskinke er nok kendt som en del af Antipasto. En kombination af asparges, parmaskinke, ost og tomatsauce, som bliver gratineret i ovnen, giver denne ret en helt
      speciel smag.
    Kr. 71,-
  1. Hvidløgsbrød
      Hjemmelavet brød med tomater marineret i hvidløg.
    Kr. 32,-
  1. Hvidløgsbrød m/ ost
      Hjemmelavet brød med ost og hvidløg.
    Kr. 34,-
  1. Natchos
      Natchos er en meget lækker ret, som kan nydes som snack eller en rigtig kalorierig aftensmad. Serveres med guagamole, jalapenos, salsa og cremefraiche.
    Kr. 57,-
  1. Natchos II
      Sprøde Natchos med masser af ost og kylling eller kebab. Et måltid i sig selv,
      men kan osse nydes som lækker tilbehør til en hovedret. Serveres med guagamole, jalapenos, salsa og cremefraiche.
    Kr. 69,-
  1. Hommus
      Kikærter, Tahini, hvidløg og citronsaft.
    Kr. 76,-
  1. Hommus bi Lahmé
      Kikærter, Tahini, hvidløg, citronsaft, og hakkekød.
    Kr. 86,-
  1. Baba Ganoush
      Aubergine, Tahini, hvidløg og olivenolie.
    Kr. 86,-
  1. Vinblade
      Fyldtebvinblade med ris, serveres med taziki.
    Kr. 86,-