Kødretter

    En vellykket kødret står og falder med kvaliteten af kødet. Derfor har vi udvalgt en lille kreds afsjællandske slagtere som kun leverer de møreste og mest velsmagende udskæringer af okse, kalv, svin og lam. Bon appetit.
  1. Oksemørbrad
        Oksemørbrad betragtes som den fineste udskæring af oksen. Grillet oksemørbrad med gorgonzola, bearnaise eller Valenciasauce
      Vælg mellem: ovnstegte kartofler, bådkartofler eller pommes frites.
    Kr. 231,-
  1. Flamberet Peber Oksemørbrad
        Oksemørbrad er noget af det fineste og møreste kød, man kan få. Oksemørbrad
        med peber og cognacsauce – Flamberes ved bordet ved min. 2 personer.
        Vælg mellem: ovnstegte kartofler, bådkartofler eller pommes frites.
    Kr. 241,-
  1. Flamberet Whisky Oksemørbrad
        Oksemørbrad er noget af det fineste og møreste kød, man kan få. Oksemørbrad
        med champignon og whiskysauce – Flamberes ved bordet ved min. 2 personer.
        Vælg mellem: ovnstegte kartofler, bådkartofler eller pommes frites.
    Kr. 241,-
  1. Oksefilet
        En enkel, men smagfuld oksefilet. Grillet oksefilet med rødvin eller bearnaisesauce
        Vælg mellem: ovnstegte kartofler, bådkartofler eller pommes frites.
    Kr. 195,-
  1. Kalvefilet
        Tynd og mørt kalvekød, fortolkning af Scallopine. Kalvefilet med champignon eller gorgonzolasauce. Vælg mellem: ovnstegte kartofler, bådkartofler eller pommes frites.
    Kr. 195,-
  1. Lammekotelet
        Giv dig selv god tid, når Lammekotelet skal tilberedes, så bliver det dejlig mørt.
        Grillet lammekotelet, serveres med ristede champignons, bearnaise eller gorgonzolasauce Vælg mellem: ovnstegte kartofler, bådkartofler eller pommes frites.
    Kr. 198,-
  1. Carlo Specialitet (Svinemørbrad)
        Vi har udvalgt den mest populære mørbradgryde, som aldrig slår fejl.
      Svinemørbrad med løg, bacon, ærter, champignon, paprika, cocktailpølser og ris.
    Kr. 195,-
  1. Sorø Bøf
        Hakkebøf er en klassiker, man aldrig går fejl af. En hjemmelavet hakkebøf, der er speciel krydret med forskellige krydderier. Serveres med pommes frites, bløde løg (rødløg), bearnaise eller Valenciasauce.
    Kr. 189,-
  1. Indbagt Kalvefilet
        Indbagt kalvefilet m/ løg, bacon og champignons – serveres med rødvinssauce
        Vælg mellem: ovnstegte kartofler, bådkartofler eller pommes frites.
    Kr. 195,-
  1. Kyllingefilet
      Kylling er en let, men mættende ret. Kylling filet med ris, stegte grønsager, stegt bacon og bearnaisesauce.
    Kr. 189,-
  1. Plankebøf
      En oksefilet stegt til perfektion, derefter lagt på sten som giver den en udsøgt smag. Plankebøf 2 stk. oksefilet med kartoffelmos, graniture og valgfri sauce.
    Kr. 210,-
  1. Pariserbøf
        Den traditionelle Pariser Bøf. Pariser bøf på brød, med pickles, rødbeder, peberrod,
      løg, kapers, tomat og pasteuriseret æggeblomme.
    Kr. 195,-